Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grießklößchen
- 150 g Milch
- 40 g Butter
- 1 Prise Salz
- 20 g Zucker
- 80 g Hartweizengrieß
- 1 Ei
Holunderbeersuppe
- 500 g Holunderbeeren, abgezupft
- 750 g Wasser
- 300 g Äpfel, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 25 g Zitronensaft
- 100 g Zucker
- 30 g Speisestärke
- 150 g Cidre (Apfelwein)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1h
Eierstich
25min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40min
Kirschensuppe
2h 30min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50 Min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15min
Mangoldwickel
1h
Steckrüben-Cremesuppe
50 Min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3 godz.
Nougateis mit Quittenkompott
12 Std.
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 Std.