
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rhabarberkompott
- 250 g Wasser
- 15 g Maisstärke
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 90 g Zucker
- 800 g Rhabarber geschält, in Stücken (1 cm)
Polentaecken
- 20 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 300 g Milch
- 300 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 160 g Polenta (Maisgrieß)
- Zimt-Zucker-Mischung
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 281 kcal / 1176 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
Alternativní recepty
Pflaumenkompott
20min
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3hod.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1hod. 20min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2hod.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1hod. 15min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2hod.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30min
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1hod.
Arme Ritter mit Apfel-Birnen-Kompott
25min
Vanillesauce für jeden Tag
10min