Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rhabarberkompott
- 250 g Wasser
- 15 g Maisstärke
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 90 g Zucker
- 800 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
Polentaecken
- 20 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 300 g Milch
- 300 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 160 g Polenta (Maisgrieß)
- Zimt-Zucker-Mischung
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2h
Apfelmus
20min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30min
Quitten-Rotkohl
1h 20min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Wildfrikadellen mit Pflaumenkompott
1h 30min
Pflaumenkompott
20min