Polentaecken mit Rhabarberkompott
TM6 TM5

Polentaecken mit Rhabarberkompott

4.0 (53 hodnocení)

Suroviny

Rhabarberkompott

  • 250 g Wasser
  • 15 g Maisstärke
  • 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
  • 90 g Zucker
  • 800 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)

Polentaecken

  • 20 g Butter und etwas mehr zum Braten
  • 300 g Milch
  • 300 g Wasser
  • ¼ TL Salz
  • 160 g Polenta (Maisgrieß)
  • Zimt-Zucker-Mischung

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1176 kJ / 281 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
46 g
Tuk
8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty