Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanillecreme
- 150 g Magertopfen
- 100 g Naturjoghurt
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 30 g Vanillezucker
- Vanillemark von 1 Vanilleschote
Karotten-Trauben-Gewürz-Kompott
- 70 g getrocknete Marillen, entsteint, halbiert
- 10 - 15 g kandierter Ingwer, nach Geschmack
- 250 g Karotten, in Stücken
- 100 g Traubensaft, weiß
- 200 g Wasser
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Mandelstifte zur Dekoration
- 1 Sternanis
- ¼ TL Lebkuchengewürz
- weiße Weintrauben, halbiert und entkernt, zur Dekoration
-
Rosinen, zur Dekoration
nebo Cranberrys, getrocknet, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 974 kJ / 232 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Birnen anbraten (200 g)
15 min
Reispudding mit Rosenwasser und Erdbeermus (Rizogalo)
1h 10 min
Gratiniertes Karfiolpüree
1 godz. 5 min
Kartoffelpüree, italienisch
45 min
Kresse-Kartoffelpüree
40 min
Mandel-Biscotti mit pochierten Quitten
1 godz. 50 min
Milchschaum als Sahneersatz
5 min
Scampi-Spieße mit Knoblauchbutter
55 min
Gefüllte Kaki mit Frischkäseguss
35 min
Frühstücks-Omelette
35 min
Karotten-Linsen-Püree mit Mandelsplitter
25 Min
Birnen anbraten (400 g)
15 min