![Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80AF2BBD-C3A6-441B-804B-6FFB2348C7A2/Derivates/B610D979-8A1A-49E4-AF75-21FD2BAA17E6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 200 g sera brie, pokrojonego na kawałki
- 100 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 150 g śmietany, 30% tłuszczu
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 20 g skrobi kukurydzianej
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- grissini, do podania
- gruszki, pokrojone w słupki, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 411.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30min
Krem z parmezanu
10 min
Sos z czerwonego wina
40min
Oliwa toskańska
10 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 Std. 10 Min
Fondue serowe z bagietką
25 menit
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2h 10 min
Sos serowy roquefort
20min
Ciasteczka z parmezanem i ziołami prowansalskimi
55 Min
Sos serowy Mornay
10 min
Pasta z oliwek
5 menit