Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
TM6 TM5

Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami

4.4 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 2 ząbki czosnku
  • 200 g sera brie pokrojonego na kawałki
  • 100 g sera gorgonzola pokrojonego na kawałki
  • 150 g śmietany, 30% tłuszczu
  • 100 g białego wina, wytrawnego
  • 20 g skrobi kukurydzianej
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
  • grissini do podania
  • gruszki pokrojone w słupki, do podania

Nutriční hodnoty
na 1 porcję
Kalorie
284.1 kcal / 1188.8 kJ
Protein
11.4 g
Tuk
23.4 g
Sacharidy
4.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
14.7 g
Sodík
411.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty