
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 200 g sera brie pokrojonego na kawałki
- 100 g sera gorgonzola pokrojonego na kawałki
- 150 g śmietany, 30% tłuszczu
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 20 g skrobi kukurydzianej
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- grissini do podania
- gruszki pokrojone w słupki, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 284.1 kcal / 1188.8 kJ
- Protein
- 11.4 g
- Tuk
- 23.4 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Sodík
- 411.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 godz. 20 min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min
Fondue serowe z bagietką
25 min
Risotto z wędzonym serem
30 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Salsa Verde
15 min
Karmelizowany por
20 min
Pasta z oliwek
5 min
Dip serowy
10 min
Sos z sera cheddar
20 min