Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 200 g sera brie, pokrojonego na kawałki
- 100 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 150 g śmietany, 30% tłuszczu
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 20 g skrobi kukurydzianej
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- grissini, do podania
- gruszki, pokrojone w słupki, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 411.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Konfitura z czerwonej cebuli
40min
Krem z parmezanu
10min
Oliwa toskańska
10min
Wytrawne palmiery na dwa sposoby
1h 40min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30min
Fondue serowe z bagietką
25 Min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1h 40min
Pasta z oliwek
5 Min
Oliwa bazyliowa
20 Min
Szafranowe risotto z pianką cukiniową i pudrem z boczku
5 Std. 15 Min
Wytrawne ciasteczka z ziołami i parmezanem
1 Std. 35 Min
Krem klementynkowy (clementine curd)
30min