Zařízení & příslušenství
海鲜粥
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
干贝 泡发2-3小时后沥干6 - 8 个
-
蛏子 洗净,去壳100 克
-
新鲜的虾 选择基围虾80 克
-
梭子蟹 切块,5厘米250 克
-
料酒10 克
-
姜1 片
-
葱 切段2 根
-
米150 克
-
水900 克
-
油 约1/4茶匙2 - 3 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
西芹, ,装饰用新鲜香菜 装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
30.2 g
Kalorie
1486 kJ /
355 kcal
Tuk
3.1 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
51.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
专业
24 recepty/-ů
Čína
Čína
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína