干煎虾

干煎虾

5.0 21 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 食油
    30 克
  • 新鲜姜 切片
    10 克
  • 青葱 切成3公分段
    2 小支
  • 新鲜虾 去须
    400 克
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 汤匙
  • 30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21 g
Kalorie 801 kJ / 191 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...