Zařízení & příslušenství
干煎虾
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
食油30 克
-
新鲜姜 切片10 克
-
青葱 切成3公分段2 小支
-
新鲜虾 去须400 克
-
盐1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
糖30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春节年菜庆团圆
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní