Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 干燥黑豆
- 适量 水 ,浸泡黑豆
- 120 克 洋葱 ,切块
- 1 瓣 蒜头
- 4 朵 新鲜香菇 ,切块
- 2 根 葱 ,切末
- 120 克 五花肉 ,切小丁,0.5x0.5厘米
- 10 克 生抽
- 5 克 老抽
- 5 克 蚝油
- 10 克 糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 2 小撮 五香粉
- 400 克 水
- 120 克 米 ,提前浸泡1小时洗净沥干
- 100 克 广东菜心 ,洗净
- Nutriční hodnoty
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 4435 kJ / 1061 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 133.1 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1152.4 mg