Zařízení & příslušenství
黑豆卤肉便当
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 40min.
1 完整食谱
Suroviny
-
干燥黑豆50 克
-
水 浸泡黑豆适量
-
洋葱 切块120 克
-
蒜头1 瓣
-
新鲜香菇 切块4 朵
-
葱 切末2 根
-
五花肉 切小丁,0.5x0.5厘米120 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
五香粉2 小撮
-
水400 克
-
米 提前浸泡1小时洗净沥干120 克
-
广东菜心 洗净100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
1152.4 mg
Protein
42.3 g
Kalorie
4435 kJ /
1061 kcal
Tuk
42.3 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
13 g
Sacharidy
133.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻食便当
10 recepty/-ů
Čína
Čína