Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
550
g Dinkelmehl Type 630
nebo 550 g Weizenmehl Type 550 - 1 ½ TL Salz
- 360 - 380 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
nebo Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen - 2 TL grobes Salz oder Kümmel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Laugenbrötchen
2u.
Schwäbische Flachswickel
45min
Dinnete
2u.
Luftige Brötchen
2u.
Bürli mit Roggen
12h
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14h
Grissini mit Mohn oder Sesam
1h 35min
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Schwäbisches Genetztes
10h
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Gefüllte Seelen
2 Std. 45 Min
Krustis
3h 30 min.