Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g Wasser
- 10 g Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Backmalz
- 1 TL Salz
- 1 TL Honig
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Bergisches Urbrot
17óra
Weinknorzen (Weinreben)
17u. 35min
Brötchen
1h 40min
Ciabatta
3h 45min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35 min
Ciabatta
3h 45min
Schwäbisches Genetztes
10h
Baguettes Rustica
15 godz.
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Schweizer Bauernbrot
7h