Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g Wasser
- 10 g Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Backmalz
- 1 TL Salz
- 1 TL Honig
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Schwäbisches Genetztes
10h
Dunkles Landbrot
4h
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Baguettes parisiennes
15óra 30p
Baguettes Rustica
15 Std.
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Schweizer Bauernbrot
7h
Doppelbocker aus dem Topf
3u.