Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g Wasser
- 10 g Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Backmalz
- 1 TL Salz
- 1 TL Honig
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Brötchen
1 Std. 40 Min
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Röggelchen für Halven Hahn
1小时 35 分钟
Schweizer Bauernbrot
7h
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Schwäbisches Genetztes
10 godz.
Tiroler Schinkenbrot
16 godz. 15 min
Baguettes Rustica
15 Std.
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min