Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 75 g Olivenöl
Gewürzöl und Fertigstellung
- 30 g Sesam
- 2 EL Fleur de Sel
- 2 EL Thymian, getrocknet
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 150 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2162 kJ / 516 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40min
Ciabatta
3h 45min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Focacce mit Oliven
2 Std.
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Focaccia Verde
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min
Gnocchi di patate
1h 30min