Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 60 g brauner Zucker
- 1 Ei (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 2 EL Hagelzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Hefezopf
2h 20min
Hefezopf
3h
Käsekuchen
4h 30min
Nuss-Striezel
1h 30min
Dinkel-Brioche au chocolat
2 godz.
Gedrehter Hefezopf
2 godz.
Zimtschnecken
1 godz. 20 min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 godz.
Marmor-Gugelhupf
3h
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Hefezupfbrot mit Zimt
2 Std. 10 Min
Hefezopf "Take five"
2h 20min