Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 600 g Schweineschnitzel, in Streifen (1 x 3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Zucker
- 480 g weiße Bohnen, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 952 kJ / 228 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kasseler Gulasch
40 Min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Paprika-Hack-Sauce
25 Min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 Min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 Min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 Min
Schnelles Hähnchengulasch
40 Min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min