Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g natives Olivenöl
- 30 g Schalotten
- 400 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2-3 cm)
- 8 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 8 Oliven, grün, entsteint, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 680 g Wasser
- 1 TL Tomatenmark
- 350 g Nudeln, trocken, Sorte Tortiglioni
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all´arrabiata
30min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35 menit
Thunfisch-Sahne-Nudeln
35 menit
Pasta nach Paella Art
30min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Herbstliche Tagliatelle
35 menit
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2h 10min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min