Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Olivenöl
- 8 Rinderminutensteaks (à 70 g)
- 300 g Strauchtomaten
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, festkochend, geschält
- 2 Paprika, gemischt, gelb und rot
- 1 Gemüsezwiebel (250 g), in Stücken
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 10 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3814 kJ / 912 kcal
- Protein
- 78 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1466 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur
40min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Curry-Hähnchen mit lauwarmem Kartoffelsalat
1h
Hähnchen mit marinierten Zucchini
1 Std. 15 Min
Chicken Wings mit Kräuter-Orangen-Reis
1h
Italienisches Schweineragout
50 Min
Hähnchen mit Kartoffeln, Erbsen und Orangen-Frischkäse-Sauce
1h
Paprikagulasch
1h 25min
Hähnchenkeulen mit Thai-Gemüse
1 godz. 10 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40min