Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbteig
- 60 g Zucker
- 250 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 150 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Brombeerfülle
- 100 g Weißwein, trocken
- 80 g Gelierzucker 3:1
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Speisestärke
- 2 EL Wasser, kalt
- 600 g Brombeeren, frisch
- 330 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 30 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 1 - 2 EL Kakaopulver, zum Besieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1501 kJ / 358 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Topfentorte mit Birnen
4h 30min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 Min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Erdbeer-Rhabarber-Dessert im Glas
30min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2hod. 55min
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min