Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbteig
- 60 g Zucker
- 250 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 150 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Brombeerfülle
- 100 g Weißwein, trocken
- 80 g Gelierzucker 3:1
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Speisestärke
- 2 EL Wasser, kalt
- 600 g Brombeeren, frisch
Fertigstellung
- 330 g Schlagobers
- 30 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 1 - 2 EL Kakaopulver, zum Besieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1501 kJ / 358 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2 godz. 20 min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Fenchelsalat mit Grapefruit
20min
Paradeiser-Gugelhupf mit Mandeln
1h
Mandelecken (Nussecken)
3sa 30 dk
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 godz. 30 min
Rhabarber-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
2 godz. 30 min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 godz. 40 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 godz. 15 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min