Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil), in Stücken
- 260 g Butter, weich, in Stücken
- 9 Eier
- 200 g Feinkristallzucker (am besten Backzucker)
- 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack
- 3 EL Schokoladenraspel, zum Bestreuen (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Halloween Kürbiskuchen
4 Std. 20 Min
Toms Cherry Schoko Pie
1h 40 min
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26 godz. 45 min
Apfelkuchen mit Schaum
1h 15min
Kugelige Mozarttorte
5 Std. 30 Min
Fruchtiger Joghurt-Himbeer-Gugelhupf
1h 20 min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1h
Schoko-Kokos-Torte
3h 10 min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40 min