Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 180 g di biscotti secchi al cioccolato
- 80 g di burro a pezzi
Crema
- 140 g di zucchero
- 15 g di scorza di arancia, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 150 g di succo d'arancia spremuto fresco
Gelatina all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 2 cucchiai rasi di frumina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 27.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Bavarese al mandarino
4h 45min
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Nuvola all'arancia
1 Std. 5 Min
Cheesecake al limone
5 godz. 25 min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5sa 40 dk
Cheesecake al cocco
4h 20min
Mango cheesecake
5 Std. 30 Min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min