Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 180 g di biscotti secchi al cioccolato
- 80 g di burro a pezzi
Crema
- 140 g di zucchero
- 15 g di scorza di arancia, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 150 g di succo d'arancia spremuto fresco
Gelatina all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 2 cucchiai rasi di frumina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 27.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Cheesecake cioccolato e caffè
2h 40min
Cheesecake cotta alle fragole
1 godz. 30 min
Cheesecake al limone
5 Std. 25 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 Std. 40 Min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Cheesecake ricotta e pere
4 Std. 35 Min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10h 45min
Cheesecake ai lamponi
3sa 20 dk
Cheesecake al cocco
4h 30min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35 min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 godz. 30 min