Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base di frolla
- 330 g di farina integrale
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 80 g di zucchero di canna integrale
- 45 g di olio di semi di arachidi
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di acqua
Crema
- 300 g di ricotta fresca
- 10 g di stevia
- 30 g di gocce di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1498 kJ / 358 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plumcake alle mandorle
1 Std. 5 Min
Ciambellone integrale noci e fichi
2u.
Plumcake integrale noci e cocco
55min
Ciambellone alla frutta secca
55min
Sbriciolata di farro e nocciole ai frutti di bosco
45 min
Crostata Arlecchino
55min
Ciambella all'arancia e noci (senza lattosio)
1h 30 min
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1h 10min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30 min
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10min