Crostata integrale ricotta e cioccolato

Crostata integrale ricotta e cioccolato

3.4 53 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 50min.
8 porzioni

Suroviny

Base di frolla
  • 330 g di farina integrale
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza
  • 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di zucchero di canna integrale
  • 45 g di olio di semi di arachidi
  • 45 g olio extravergine di oliva
  • 75 g di acqua
Crema
  • 300 g di ricotta fresca
  • 10 g di stevia
  • 30 g di gocce di cioccolato fondente

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.5 g
Kalorie 1498 kJ / 358 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 4.4 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...