Kompatibilní verze
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta al cioccolato
- 4 uova, tuorli e albumi separati
- 100 g di zucchero
- 125 g di cioccolato fondente (50% di cacao ), a pezzi (2 cm)
- 125 g di burro, a pezzi, + q.b. per imburrare
- 100 g di farina tipo 00, + q.b. per infarinare
- 1 cucchiaino di lievito in polvere (5 g)
- 600 g di acqua
Panna montata e ganache al cioccolato
- 315 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao), a pezzi (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gianduia
20min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 godz. 30 min
Maxi cannoncino ripieno
6 godz. 30 min
Torta glassata al cioccolato al vapore
1h 30 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Merendina alla crema gianduia
1h 30 min
Copertura di cioccolato all'olio
15min
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1u.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Torta al cioccolato (alla maniera de The help)
1u. 45min
Mousse al cioccolato per copertura
20min
Torta veloce al cioccolato
20min