Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito in polvere (8 g) - 400 g di farina di kamut
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 2 spicchi di aglio
- 5 - 6 acciughe sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi, a pezzi
nebo 200 g di pomodori pelati in scatola - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 Std. 35 Min
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Pizzette al formaggio di capra
1 Std. 35 Min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Girelle di pizza al prosciutto
2 Std. 30 Min
Focaccine fantasia
2h 5min
Focaccia a sorpresa
2 Std.