Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito in polvere (8 g) - 400 g di farina di kamut
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 2 spicchi di aglio
- 5 - 6 acciughe sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi, a pezzi
nebo 200 g di pomodori pelati in scatola - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Focaccine fantasia
2h 5min
Focaccia alle cipolle
2óra 20p
Focaccia al rosmarino
2óra 30p
Pizzette al formaggio di capra
1 Std. 35 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 Std. 35 Min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Hot dog
4 Std. 55 Min
Panini da picnic ai tre gusti
1 godz. 30 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min