Zařízení & příslušenství
秋日楓糖核桃派
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
2 個
Suroviny
派皮
-
糖50 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化100 克
-
低筋麵粉185 克
-
蛋30 克
-
鹽⅛ 茶匙
楓糖核桃餡
-
楓糖漿120 克
-
蛋黃4 顆
-
肉桂粉2 茶匙
-
鮮奶油240 克
-
胡桃 依個人喜好添加18 粒
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
20 g
Kalorie
8529 kJ /
2040 kcal
Tuk
159 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
146 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
烘焙新手變達人
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan