Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 250 g massa tipo fusilli
Preparado de alheira
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g polpa de tomate
- 1 c. chá de orégãos
- 1 alheira s/ pele cortada em pedaços
- 250 g cogumelos brancos cortados em lâminas
Béchamel
- 300 g leite
- 20 g manteiga
- 30 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2594.1 kJ / 620 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1626.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Laços com carne picada e linguiça
45min
Penne com frango e béchamel carilado
45min
Penne com chouriço e cogumelos
25min
Gratinado de bolonhesa
1h
Penne de atum com manjericão
35min
Massa com chouriço e pão ralado no forno
30min
Esparguete à carbonara
30min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Lasanha de chouriço e salsicha
1h 5min
Lasanha de atum
1h
Gratinado de alheira com broa em cama de espinafres e batata palha
1h 15min
Massa com fiambre, presunto e milho
50min