Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 340 g carne de novilho p/ estufar
- 20 g polpa de tomate
- 200 g tomate em pedaços
- 1 talo de aipo cortado em rodelas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 600 g água
- 80 g pimento amarelo cortado em cubos
- 80 g pimento verde cortado em cubos
- 200 g massa tipo fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1137.8 kJ / 272 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 146.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa guisada com carne
45 min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 min
Jardineira de carne
1h 5min
Massa com frango e orégãos
30 min
Guisado de frango – na massa
3h 5min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50min
Vitela à americana
1 Std. 20 Min
Arroz de frango com ervilhas
45 min
Bolonhesa
1h 10min
Esparguete com frango
40 min
Penne com carne picada
45 min
Canja
55min