Kompatibilní verze
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 100 g de zanahoria
- 100 g de calabacita
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de jitomate, en trozos
- 30 g de vino blanco
- 1 ½ cdita de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- 500 g de carne molida de res
- 1 cda de orégano seco
Salsa de jitomate
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 zanahoria
- 40 g de aceite de oliva
- 1000 g de jitomate, en octavos
- 10 g de vino blanco
- 2 cditas de orégano seco
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1990 kJ / 474 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de carne
40 min
Pay de atún
1u. 40min
Empanadas de res
1h 10 min
Tacos de pollo
30 min
Pay de pollo mediterráneo
50 min
Empanadas argentinas
3 Std. 40 Min
Pastel azteca
1 Std.
Pastel de carne
50 min
Lasaña de pollo y espinaca
1h 10 min
Ravioles a la napolitana
50 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Macarrones gratinados
40 min