Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de pasta fresca, consulte la sección de Básicos
Relleno
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 100 g de queso parmesano, en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos
- 150 g de jitomate, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 1 cubo de caldo de pollo
- pimienta negra molida, al gusto
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- sal, al gusto
Bechamel
- 600 g de leche
- 10 g de aceite de oliva
- 40 g de harina
- sal, al gusto
- nuez moscada en polvo, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1873 kJ / 446 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calabacitas rellenas al vapor
40 Min
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1 Std. 10 Min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 Min
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Lasaña de espinacas con requesón
55 Min
Pastel azteca
1 Std.
Pastel de carne
50 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 Min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Quiche de pollo con jitomate con albahaca
1 Std.
Carne de res a la jardinera
40 Min
Hojaldre de pollo
2 Std.