Zařízení & příslušenství
照燒豬肉蔬菜飯糰
Příprava 5min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
照燒醬
-
糖2 茶匙
-
味醂2 大匙
-
日式醬油3 大匙
蔬菜飯糰
-
水1000 克
-
白米 洗淨、瀝乾80 克
-
洋蔥 切塊40 克
-
奶油15 克
-
紅甜椒 切小丁(約0.5公分)40 克
-
玉米筍 切小丁(約0.5公分)40 克
-
蘆筍 切小丁(約0.5公分)40 克
-
匈牙利辣紅椒粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
乾燥奧勒岡¼ 茶匙
-
乾燥百里香¼ 茶匙
-
橄欖油10 克
-
豬里肌肉 薄片,(約150克)6 片
-
起士片2 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23 g
Kalorie
2286 kJ /
547 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小酒館私房菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan