Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b.
Ripieno
- 30 g di scalogno a pezzi
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di gamberetti freschi, puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 50 g di insalata songino
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Involtini di spada al basilico
15 min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Crema di patate con polpo
1h
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 godz. 45 min
Mini cheesecake
4h 15min