Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b.
Ripieno
- 30 g di scalogno a pezzi
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di gamberetti freschi, puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 50 g di insalata songino
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Bignè al salmone
1ωρ. 50 λεπτ.
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10 min
Involtini di spada al basilico
15min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20 phút
Stelle di mare
30 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min