
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto
Farcitura
- 500 g di acqua
- 500 g di friarielli o cime di rapa, puliti
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 12 filetti di acciughe sotto sale dissalate o sott'olio
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- cucchiaino di sale + q.b.
- 20 - 30 g di pinoli
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 761 kcal / 3184 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 27.9 g
- Sacharidy
- 107.2 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Focaccia a sorpresa
2hod.
Rotolo funghi e peperoni
2hod. 15min
Pizza ai peperoni
1hod. 55min
Gattò di patate
1hod. 30min
Pizza con la ricotta
2hod. 40min
Focaccia alle melanzane
1hod. 50min
Tartellette di scarola
1hod. 15min
Parigina
3hod. 30min
Tortano speck e fontina
2hod.
Brioche ai peperoni
2hod. 45min
Focaccia pugliese
1hod. 10min