Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di strutto
Farcitura
- 500 g di acqua
- 500 g di friarielli o cime di rapa, puliti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 12 filetti di acciughe sotto sale dissalate o sott'olio
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- cucchiaino di sale + q.b.
- 20 - 30 g di pinoli
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 107.2 g
- Tuk
- 27.9 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Tortano speck e fontina
2 Std.