
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di carne trita mista (manzo, vitello, maiale, ecc.)
- 1 uovo medio
- 20 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Zuppa
-
800
g di brodo di carne
nebo 800 g di acqua + 1 cucchiaio di dado per brodo di carne - 160 g di riso Originario
- 20 g succo di limone spremuto fresco
- 200 g di yogurt naturale bianco, non aromatizzato
- 2 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 310 kcal / 1297 kJ
- Protein
- 23.5 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento francese cremoso
Žádné hodnocení
Baklava
1hod. 30min
Curry di pollo Cape Malay
1hod.
Kofta
40min
Keftedes (polpette greche)
2hod. 30min
Riso pilaf con vitello
1hod. 50min
Carbonada
1hod.
Biscuits and Gravy
1hod. 30min
Riso pilaf con maiale
45min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Langos
5hod. 10min
Goulash ungherese
1hod. 45min