Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di carne trita mista (manzo, vitello, maiale, ecc.)
- 1 uovo medio
- 20 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Zuppa
-
800
g di brodo di carne
nebo 800 g di acqua + 1 cucchiaio di dado per brodo di carne - 160 g di riso Originario
- 20 g succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di yogurt naturale bianco, non aromatizzato
- 2 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1297 kJ / 310 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso pilaf con maiale
45 Min
Fideuá con carne
40 Min
Langos
5 Std. 10 Min
Arroz caldoso
1 Std. 10 Min
Carbonada
1 Std.
Bento box
40 Min
Ketchup
Žádné hodnocení
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Torta di Pasqua
1 godz. 55 min
Milkshake mango e fragole
15 min
Harira
40 Min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min