Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 8 uova (da 60 g)
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Crema al burro
- 160 g di zucchero
- 45 g di cacao amaro in polvere + q.b.
- 460 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2-3 cm) + q.b.
- 175 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 80 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Crêpes con pollo e salsa poblano
1 Std. 30 Min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30 min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1 Std. 20 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Danish layer cake
4h
Trancetti al ribes
2 Std.
Yogurt mousse cake all'arancia
17 godz. 20 min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Crêpes al limone con mascarpone e lamponi
35min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min