
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 8 uova (da 60 g)
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Crema al burro
- 160 g di zucchero
- 45 g di cacao amaro in polvere + q.b.
- 460 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2-3 cm) + q.b.
- 175 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 80 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 465 kcal / 1945 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 27.8 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta pan di zenzero e cioccolato
1hod. 40min
Victoria sponge
1hod. 30min
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3hod.
Crostata al Vin cuit
Žádné hodnocení
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Žádné hodnocení
Torta cappuccino e caramello
2hod.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3hod. 30min
Cupcake gigante
1hod. 30min
Éclair alla crema di limone
4hod.
Flan patissier
2hod.
Torta al cioccolato (alla maniera de The help)
1hod. 45min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5hod.