Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 8 uova (da 60 g)
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Crema al burro
- 160 g di zucchero
- 45 g di cacao amaro in polvere + q.b.
- 460 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2-3 cm) + q.b.
- 175 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 80 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Bicerin
30min
Baklava
1h 30min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30 min
Torta degli auguri
1h 35 min
Sfenj - donuts marocchini
3h
Marshmallow di pan di zenzero
Žádné hodnocení
Crêpes
1h 20 min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50min
Torta Bimby® ai mirtilli
1h 15 min
Torta foresta nera
3h
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35 min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h