Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
蒸餃皮
- 100 克 澄粉 (無筋麵粉)
- 50 克 太白粉
- 200 克 熱水 (約90-95°C)
內餡
- 100 克 紅鯛魚片 ,切塊
- 40 克 花枝 ,切塊
- 5 克 薑 ,切碎
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 香油
- 20 克 洋蔥 ,切小塊
- 油 ,少許,抹油用
- 15 隻 生草蝦 ,去蝦頭、殼和腸泥,保留蝦尾
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 234.8 kJ / 56.2 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g