Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut in thirds
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut in halves
- 50 g sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
- 1 Tbsp pickled capers
- 400 g tinned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 30 g pine nuts, toasted
- baguette, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 710 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Salmon tartare
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Seafood Rice
1h 15 min
Squid with Ginger and Soy
40min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Peruvian Ceviche
1h 15 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Bloody Mary Soup
25 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min