
Kompatibilní verze
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers quartered
- 100 g red onions sliced (1 cm)
- 100 g potato sliced (5 mm)
- 2 sea bass whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread any kind, sliced, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1954 kcal / 8176 kJ
- Protein
- 235 g
- Tuk
- 68 g
- Sacharidy
- 93 g
- Vláknina
- 16 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 2732 mg
Alternativní recepty
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Garlic Turkey Stew
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5hod. 45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Lemon Garlic Salmon
2hod. 20min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1hod.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min