Kompatibilní verze
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Protein
- 235 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 68 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 2732 mg
Alternativní recepty
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1h 30min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min