Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitboden
- 6 Eier
- 160 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 270 g Mehl
- ¾ TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Sahnecreme und Fertigstellung
- 9 Blätter Gelatine
- 120 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Quark, 20% Fett
- Konfitüre zum Bestreichen
- Himbeeren, frisch oder TK, aufgetaut und abgetropft, zum Füllen und Verzieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1253 kJ / 299 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanille-Nuss-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 Std.
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13 Std.
Erdbeertorte
4h
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Tortentraum Himbeere
5h
Schokoladentorte
2h 15 min.
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5h
Schachbrett-Torte
5h 10min
Etagentorte
7h
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5h 20 min.
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10h
Nuss-Schoko-Torte
9 godz. 30 min