Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 150 g Mandeln
- 150 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Zucker
- 6 Eier
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 25 g Rum
- 200 g Johannisbeer-Gelee
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Crème fraîche
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Schokoladenraspeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2090 kJ / 499 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeertorte
4 godz.
Marmorkuchen
2 Std. 10 Min
Schokoladen-Himbeer-Torte
5h 30min
Flockentorte
2 godz. 25 min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 godz. 20 min
Himbeer-Mascarpone-Torte
3h
Beeren-Blechkuchen
1h 30min
Allrounder-Torte
1h 30min
Nuss-Schoko-Torte
9 godz. 30 min
Kirschkuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min