Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 150 g Mandeln
- 150 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Zucker
- 6 Eier
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 25 g Rum
- 200 g Johannisbeer-Gelee
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Crème fraîche
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Schokoladenraspeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2090 kJ / 499 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2 Std. 30 Min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 Std. 30 Min
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Erdbeertorte
4h
Allrounder-Torte
1h 30min
Himbeer-Quark-Streusel
7ωρ. 20 λεπτ.
Etagentorte
7h
Aprikosen-Mandel-Torte
3u.
Erdbeersahnetorte
6 Std. 30 Min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1h 10min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min