Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 4 Eier
- 120 g Zucker
- 180 g Mehl
- ½ TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Füllung und Topping
- 10 Blätter Gelatine, weiß
- 80 g Zucker
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Quark
- 40 g Zitronensaft
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropftgew. 450 g), abgetropft
- 300 g Kirschsaft
- 1 Pck. Tortenguss, rot
- 500 g Erdbeeren, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1471 kJ / 352 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Tortentraum Himbeere
5h
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 Std. 15 Min
Orangen-Schokoladen-Torte
3 Std. 40 Min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Etagentorte
7 godz.
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6h 30min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 godz.
Flockentorte
2 godz. 25 min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 godz.
Allrounder-Torte
1h 30min