Zařízení & příslušenství
核桃酥
Příprava 20min.
Celkový 45min.
20 个
Suroviny
水皮
-
面粉 中筋250 克
-
猪油80 克
-
可可粉2 茶匙
-
水125 克
油芯
-
低筋面粉150 克
-
猪油75 克
-
可可粉1 茶匙
内馅
-
核桃仁180 克
-
糖80 克
-
黄油20 克
-
猪油20 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Protein
2.3 g
Kalorie
1051 kJ /
251.2 kcal
Tuk
12.7 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
31.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
烘焙滋味
66 recepty/-ů
Čína
Čína