核桃酥

核桃酥

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
20 个

Suroviny

水皮
  • 面粉 中筋
    250 克
  • 猪油
    80 克
  • 可可粉
    2 茶匙
  • 125 克
油芯
  • 低筋面粉
    150 克
  • 猪油
    75 克
  • 可可粉
    1 茶匙
内馅
  • 核桃仁
    180 克
  • 80 克
  • 黄油
    20 克
  • 猪油
    20 克

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 个

Protein 2.3 g
Kalorie 1051 kJ / 251.2 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 31.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...