Zařízení & příslušenství
三鲜汤
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 45min.
4 人份
Suroviny
-
干肉皮50 克
-
粉丝50 克
-
水 泡发用适量
-
姜 约10克3 片
-
葱 切小段2 根
-
油10 克
-
水1200 克
-
肉丸100 克
-
新鲜黑木耳 切小朵20 克
-
鹌鹑蛋50 克
-
大白菜 洗净沥干,切段100 克
-
蛋饺 约5个100 克
-
鱼丸100 克
-
盐 约2-3克½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
809.2 mg
Protein
16.1 g
Kalorie
1186 kJ /
283.8 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
18.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:冬天的温暖
10 recepty/-ů
Čína
Čína