Zařízení & příslušenství
竹塹餅
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 25min.
7 個
Suroviny
糕漿皮
-
轉化糖漿40 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化35 克
-
冰糖粉20 克
-
蛋液25 克
-
鹽½ 茶匙
-
低筋麵粉120 克
內餡
-
低筋麵粉50 克
-
蛋 打散備用1 顆
-
豬肉 (挑肥的部分),切小丁90 克
-
冬瓜糖 泡水半小時,切小丁85 克
-
冰糖粉15 克
-
白油40 克
-
麥芽糖20 克
-
奶粉25 克
-
油蔥酥1 大匙
-
白芝麻 多備一些裝飾用1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
7.1 g
Kalorie
1282.9 kJ /
302.6 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
42.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan