Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
糕漿皮
- 40 克 轉化糖漿
- 35 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 20 克 冰糖粉
- 25 克 蛋液
- ½ 茶匙 鹽
- 120 克 低筋麵粉
內餡
- 50 克 低筋麵粉
- 1 顆 蛋 ,打散備用
- 90 克 豬肉 (挑肥的部分),切小丁
- 85 克 冬瓜糖 ,泡水半小時,切小丁
- 15 克 冰糖粉
- 40 克 白油
- 20 克 麥芽糖
- 25 克 奶粉
- 1 大匙 油蔥酥
- 1 大匙 白芝麻 ,多備一些裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 1282.9 kJ / 302.6 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1 g