Zařízení & příslušenství
櫻花蝦煎包
Příprava 30min.
Celkový 50min.
10 個
Suroviny
麵糰
-
中筋麵粉250 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)100 克
-
冷水65 克
內餡
-
蔥 切蔥花20 克
-
薑 切碎5 克
-
豬絞肉280 克
-
櫻花蝦20 克
-
米酒1 茶匙
-
糖5 克
-
香油10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
小干貝 切塊70 克
-
油 少許,抹油和煎煮用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
12.7 g
Kalorie
810 kJ /
194 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
20.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan