Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de azúcar refinada
- 180 g de claras de huevo, a temperatura ambiente (aprox. 6 piezas)
- 1 cdita de cremor tártaro
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 2 cdas de azúcar glass
- ½ cdita de vainilla
- 100 g de chocolate semi amargo, en trozos
- frutos rojos variados, frescos, los necesarios para decorar
- hojas de hierbabuena, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1155 kJ / 275 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de flor de calabaza
1h
Tarta mediterránea de higos
1h 30 min
Soufflé de huauzontle
50min
Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra
3h
Gelato de mamey
35min
Helado de mousse de chocolate
3h
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Pavlova
1h
Mousse de mamey
2 godz.
Soletas
50min
Pappardelle al limón
45 min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min