Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 400 g de arroz
- 500 g de carne molida de res
- 1 huevo
Relleno
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de aceite vegetal
- 700 g de carne molida de res
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
Montaje
- 1000 g de aceite vegetal, para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2367.2 kJ / 565.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 52.6 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 132.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Nieve de frutos rojos
20min
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40min
Los alfajorcitos de mi abue
1h 45min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Kipe charola
1h 30min
Fetuccine Alfredo
35min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min
Salsa pomodoro
40min
Jalá
2h
Crepas, receta básica
1h 20min