Filetes al vino tinto para 2

Filetes al vino tinto para 2

4.1 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
2 porciones

Suroviny

  • sal fina al gusto
  • pimienta molida al gusto
  • 400 g de filetes de res 2 medallones
  • 65 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 20 g de aceite de oliva
  • 45 g de vinagre balsámico
  • 310 g de vino tinto
  • 150 g de agua
  • ¾ cucharadita de concentrado de caldo de res
  • 5 g de romero fresco, solo las hojas
  • 15 g de mantequilla sin sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 49 g
Kalorie 2087 kJ / 497 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...