Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- sal fina, al gusto
- pimienta molida, al gusto
- 400 g de filetes de res, 2 medallones
- 65 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre balsámico
- 310 g de vino tinto
- 150 g de agua
- ¾ cucharadita de concentrado de caldo de res
- 5 g de romero, fresco, solo las hojas
- 15 g de mantequilla sin sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2087 kJ / 497 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Ensalada cremosa de papas
40min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min.
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30min
Filete a la pimienta
20min
Puré de papa
50min
Pastel de carne
50min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Dip de espinaca y alcachofa
20min