Zařízení & příslušenství
酥皮蛋糕
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
1 塊
Suroviny
-
油 (如:蔬菜油、融化奶油)50 克
-
蛋 (常溫)4 顆
-
糖100 克
-
高筋麵粉 過篩,需多備一些撒粉用40 克
-
低筋麵粉 過篩80 克
-
牛奶100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
酥皮 (市售或自製,詳見要訣),常溫4 片
-
蛋黃 刷上色用1 顆
-
水 少許,刷水用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
50 g
Kalorie
8060 kJ /
1930 kcal
Tuk
95 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
228 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan