Zařízení & příslušenství
五花肉炒豆干
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
水700 克
-
帶皮五花肉 切條200 克
-
五香豆干 切條200 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切斜片1 枝
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
409.2 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
1172.9 kJ /
280.6 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
29.2 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-豬肉
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan