筍絲香菇肉包

筍絲香菇肉包

4.6 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
6 個

Suroviny

荀絲香菇肉餡
  • 桂竹筍 切段(約2公分)
    100 克
  • 豬油
    20 克
    10 克 油
  • 乾香菇 泡軟,切丁(約0.5公分)
    15 克
  • 油蔥酥
    2 大匙
  • 豬絞肉
    200 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
包子麵糰
  • 60 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 中筋麵粉 多備一些撒粉用
    210 克
  • ¼ 茶匙
  • 牛奶
    70 克
  • 1 茶匙
蒸包子
  • 600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 11.7 g
Kalorie 1266.7 kJ / 303 kcal
Tuk 11.4 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 35.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...