冬瓜燒排骨

冬瓜燒排骨

4.4 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 1200 克
  • 排骨 切塊(約3公分)
    350 克
  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 辣豆瓣醬
    1 大匙
  • 二砂糖
    2 茶匙
  • 醬油
    50 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 冬瓜 去皮去籽,切塊(約3公分)
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 850.4 mg
Protein 18.2 g
Kalorie 1243.9 kJ / 297.6 kcal
Tuk 20.9 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 51.1 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...