Zařízení & příslušenství
冬瓜燒排骨
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
水1200 克
-
排骨 切塊(約3公分)350 克
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
蒜頭10 克
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
二砂糖2 茶匙
-
醬油50 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
冬瓜 去皮去籽,切塊(約3公分)300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
850.4 mg
Protein
18.2 g
Kalorie
1243.9 kJ /
297.6 kcal
Tuk
20.9 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
51.1 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-豬肉
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan