
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Kürbiskerne
- 50 g Bergkäse in Stücken
- 50 g Frankfurter grüne Kräuter abgezupft
- ½ Bund glatte Petersilie ohne Stiele
- 1 Ei hart gekocht, halbiert
- 50 g Rapsöl
- 30 g Senf
- 100 g Saure Sahne
- 15 g Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet abgeschnitten (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 288 kcal / 1204 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15min
Kräuter-Mayonnaise
10min
Avocado-Bärlauch-Dip
10min
Kräuterbutter
10min
Tomatenpaste
30min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15min
Kräuter-Pesto
15min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5min
Vegetarischer Brotaufstrich
5min
Kräuter Aioli ohne Ei
20min
Radieschen-Dip
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1hod. 10min