Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Cantuccini
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 40 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Ricotta
- 300 g Rhabarberkompott, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2044 kJ / 488 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1h 10min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 Std. 40 Min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2 Std.
Rhabarber-Tiramisu
3h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30min
Birnen mit Schokoladen-Kardamom-Sauce
40min
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Aprikosen-Crumble
45min
Apfel-Rosmarin-Crumble mit Zimt-Zabaglione
45min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min