Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meerrettich-Creme
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 150 g Saure Sahne
- 200 g Sahnejoghurt
- 150 g Sahne
- 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
Apfel-Gurken-Häckerle
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weißweinessig
- 10 g Wasser
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 30 g Öl
- 200 g Salatgurke, ungeschält, entkernt, in Stücken
- 1 Apfel (ca. 150 g), rot, ungeschält, geachtelt, entkernt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1544 kJ / 368 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1hod. 10min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 godz. 30 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 Std.
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Kaninchen-Terrine
1hod. 10min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Griechischer Weißkrautsalat
2hod. 15min